_

Jouw Makelaar aan de Costa del Sol

De ‘kust van de zon’, de Costa del Sol, is met haar 320 zondagen per jaar de zonnigste costa van Spanje. Hier, in het zuiden van Spanje, blijft de temperatuur in de winter overdag vaak nog rond de 20 graden hangen! Maar dat is niet de enige reden dat de regio zo populair is. De Andalusiërs zijn vriendelijke mensen, zijn gek op kinderen, en houden van een feestje. Geen wonder dat de meeste expats hier nooit meer weg willen. Met jouw makelaar aan de Costa del Sol vind ook jij een permanente stek in dit fijne stukje Spanje.

Het zal je niet verbazen dat je in dit deel van Spanje veel verschillende soorten woningen vindt. Als stadsmens kun je je hart ophalen in Málaga en Marbella. Terwijl je als liefhebber van rust en ruimte voor een ruime woning in een van de buitenwijken of dorpen kiest. Een makelaar aan de Costa del Sol helpt je bij de aankoop van jouw droomhuis. Neem vrijblijvend contact op met Makelaar Spanje en informeer naar de vele mogelijkheden.

_

Wonen aan de Costa del Sol

Liefhebbers van historie en cultuur kunnen hun hart ophalen in Málaga zelf, maar ook in de omliggende historische steden Granada, Córdoba en Sevilla. Andalusië heeft een uitstekende infrastructuur, waardoor deze steden prima bereikbaar zijn.

Balcon De Europa Nerja Andalusië Costa Del Sol
Costa del sol strand uitkijkend op stad
Zonsondergang Cabopino Mijas Costa Malaga Andalusië - Costa del Sol
Jachten Haven Marbella Marina Puerto Banus - Costa del Sol
Marbella Straat Costa del Sol
Costa del Sol Visjes bij vuur
Steeg Torremolinos - Costa del Sol
Marbella Huis White Spanje Street Bloemen - Costa del Sol

Waarom de Costa del Sol?

Lente Poort Vuurtoren Malaga Straat Lamp Landschap

De mooie kust

De Costa del Sol heeft een prachtige, gevarieerde kust met voor ieder wat wils. Ten oosten van Málaga, bijvoorbeeld in Nerja, vind je kleine baaitjes met schitterende kliffen en vergezichten. Ten westen van Málaga zitten de zonaanbidders helemaal op hun plek op de brede zandstranden met gezellige ‘chiringuitos’ (strandtentjes). Probeer aan de kust eens ‘espetos de sardinas’ (gegrilde sardientjes), typisch voor de regio.

De activiteiten

Vanwege de circa vijftig golfbanen wordt de regio ook wel de ‘Costa del Golf’ genoemd. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het prachtige binnenland. En wie eens wat anders wil dan zon, zee, en strand, kan in de winter gaan skiën in het gebergte Sierra Nevada.

Expats aan de Costa del Sol

De Costa del Sol heeft expats veel te bieden. Je vindt hier niet alleen de populaire badplaatsen Torremolinos en Fuengirola, maar ook schattige dorpjes als Mijas en Benalmádena Pueblo, en luxe oorden als Marbella en Puerto Banus.

 

De regio trekt dan ook veel expats. Aan de Costa del Sol vind je Britse, Finse, Zweedse, Duitse en Nederlandse gemeenschappen. Hier hoef je niet direct Spaans te kunnen spreken.

Malaga stad uitzicht Costa del Sol
_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..