_

Jouw Makelaar aan de Costa Dorada

Elke dag met je voeten in het goudgele zand van de Costa Dorada, de ‘gouden kust’. Zie je het al voor je? De Costa Dorada loopt van het prachtige Tarragona tot de rivier de Ebro en heeft een typisch mediterraan klimaat. Warme, droge zomers worden hier afgewisseld met milde winters. De afwisselende stranden en het prachtige binnenland maken de regio populair onder expats en vakantiegangers. Neem een makelaar aan de Costa Dorada in de arm en vind jouw (tweede) woning aan de Spaanse kust!

De Costa Dorada is een heerlijke plek om je permanent te vestigen, maar ook om in een tweede woning te investeren. De regio is goed bereikbaar via vliegveld Reus (Tarragona) en ligt ook gunstig ten opzichte van Barcelona. Met de auto vanuit Nederland is eveneens een optie. Ben jij op zoek naar een woning aan een van de vele stranden, of wil je graag te midden van het echte Spaanse stadsleven wonen? Neem contact op met een makelaar aan de Costa Dorada en laat je informeren over alle voordelen die deze regio te bieden heeft. Makelaar Spanje helpt je graag op weg!

_

Wonen aan de Costa Dorada

De Costa Dorada hoort bij Catalonië en heeft een officiële eigen taal, het Catalaans, een eigen cultuur, en een echte eigen identiteit. Catalonië behoort tot de meest welvarende gebieden in Spanje.

Europe Spain Catalonia Costa Dorada Miravet & Miravet Castle
Costa Dorada stier
Gebakken vis Costa Dorada
Kerk koepel Valencia Costa Dorada
Parque Samà, en Cambrils, Costa Dorada. Catalunya.
Rally centrum Costa Dorada
Raly Costa Dorada
Zonsondergang strand Costa Dorada

Waarom de Costa Dorada?

Natuur en stranden

Net als in de rest van Catalonië is de natuur in de omgeving van de Costa Dorada prachtig. Je vindt hier zowel uitgestrekte, rustige stranden, als romantische strandjes in pittoreske baaitjes. Het binnenland is mooi groen en kenmerkt zich door de vele wijngaarden. Hier wordt onder andere cava geproduceerd!

 

Sitges

Het historische Sitges is oorspronkelijk een vissersdorpje en is nog steeds heel knus en authentiek. De smalle straatjes in het centrum geven een intiem en dorps gevoel. Net buiten Sitges vind je bovendien romantische strandhuizen en prachtige villa’s.

Salou

Salou is onder toeristen de populairste bestemming aan de Costa Dorada en staat bekend om haar uitgaansgelegenheden. De badplaats wordt echter ook geliefd door gezinnen met jonge kinderen, vanwege het prachtige strand en de rustige zee.

Tarragona

Tarragona is een van de bekendste steden aan de Costa Dorada. En terecht, de historische stad heeft een prachtig middeleeuws stadscentrum, authentieke smalle straatjes en gezellige hoekjes en pleintjes.

Steden aan de Costa Dorada

Spanje Salou Zee
_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..