_

Jouw Makelaar op Ibiza

Van de vijf ‘Islas Balearas’ staat Ibiza wellicht het meest bekend als bruisend feesteiland. Maar Ibiza heeft vele gezichten en trekt dan ook allerlei soorten toeristen. Velen van hen zijn verliefd geworden op het eiland en zijn er uiteindelijk gaan wonen. Het mediterrane klimaat, de prachtige natuur en stranden, en de rustige dorpjes die het eiland ook rijk is, zijn allemaal redenen om je permanent op Ibiza te vestigen.

Als je een woning wil kopen of huren op Ibiza, schakel dan de hulp van een makelaar in. Het woningaanbod is zeer beperkt en de prijzen op Ibiza liggen aanzienlijk hoger dan in de rest van Spanje. Een eenvoudig tweeslaapkamerappartement in een van de populaire regio’s in het zuiden kost al gauw €1200 tot €1500 per maand (exclusief gas, water en licht) en huizen of villa’s worden voor €2500 tot €3000 per maand verhuurd. Het noorden van het eiland is daarentegen een stuk goedkoper. Makelaar Spanje helpt je graag een geschikte woning te vinden!

_

Wonen op Ibiza

Elke kant van Ibiza heeft een ander gezicht. Van groene heuvels tot diepe valleien, van ruige kusten tot uitgestrekte stranden en van moderne steden tot authentieke dorpjes – op Ibiza vind je het allemaal.

Ibiza Stad Eivissa Steeg Spanje Idyllische Hemel
Ibiza Kliffen Vakantie Stack Zee De Zomer Erosie
Ibiza roze bloemsoort
Ibiza Strand Zonsondergang mensen strandtent
Kust Rock Zee Baai Ibiza
Ibiza Zee Baai Spanje Turkoois Balearen Water
Ibiza Zee Vuurtoren Surfen Spanje Golf De Natuur Kust
Ibiza Zonsondergang Jachten Zee Blauw

Waarom Ibiza?

Ibiza zeezicht

Binnenland

Het binnenland is steeds meer in opkomst vanwege de mooie authentieke en moderne villa’s die hier te vinden zijn. Santa Gertrudis en San Rafael zijn hier de belangrijkste plaatsen en worden omgeven door schitterend groene heuvels. Door de populariteit van het gebied zijn de prijzen hier de afgelopen periode gestegen. Vraag een makelaar op Ibiza naar de mogelijkheden.

Leven op Ibiza

Een onderzoek van de universiteit van Valencia heeft aangetoond dat de bewoners van de Balearen relatief ouder worden dan de inwoners van de rest van Spanje! Dit heeft ongetwijfeld te maken met het relaxte ‘eilandleven’: weinig stress en veel zon en plezier. Ibiza is ideaal voor zowel jong als oud. Het is een heel kindvriendelijk eiland, beschikt over een scala aan recreatiemogelijkheden, en biedt de rust en ruimte aan hen die de drukte niet meer zo nodig op hoeven te zoeken. Door het grote aantal toeristen en expats is het bovendien niet noodzakelijk direct Spaans te kunnen spreken.

Zuiden
Ibiza Stad in het zuiden van het eiland is wellicht de meest populaire bestemming van het eiland. Het is een moderne stad, maar heeft nog steeds een karakteristiek, oud centrum. Je vindt hier veel uitgaansgelegenheden, horeca, winkels en musea. In het zuiden van het eiland bevinden zich ook alle beroemde stranden, zoals Playa d’en Bossa. De regio is drukbezocht en prijzig, dus laat je goed informeren door een makelaar.

 

Westen
Ook San Antonio in het westen is een grote en bruisende stad. Rondom vind je nog prachtige authentieke plattelandsdorpjes, zoals Santa Agnès. Het westen is bovendien dé plek voor de magische zonsondergangen waar het eiland bekend om staat.

 

Noorden
In het noorden vind je rust en ruimte, een prachtig landschap van groene valleien, en verborgen baaitjes met kristalhelder water. Als je op zoek bent naar een ruime finca te midden van het groen, zit je hier op de juiste plek. Makelaar Spanje helpt je hier graag bij.


Oosten
De bekende hippiemarkten vind je aan de oostkant van het eiland. Santa Eulalia del Rio is er de belangrijkste stad. Het aanbod van makelaars in deze regio bestaat uit zowel traditioneel Spaanse huizen als moderne villa’s en appartementen.

Steden op Ibiza

Ibiza haven
_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..