_

Jouw Makelaar in Torrevieja

Torrevieja, ‘oude toren’, is een van de meest geliefde badplaatsen aan de Costa Blanca. Hier moet je zijn als je van zon, zee en strand houdt. Torrevieja heeft namelijk zo’n twintig kilometer aan zandstranden. Het milde klimaat maakt de stad tot de perfecte plek om te overwinteren. En door het effect van de zoutmeren in de omgeving en het ontbreken van vervuilende industrie, schijnt het klimaat in Torrevieja ook nog eens goed voor de gezondheid te zijn!

Deze toeristische trekpleister is met reden geliefd onder zowel Spanjaarden als buitenlanders. Wil jij graag de mogelijkheid hebben er langer te verblijven of zelfs permanent te wonen? Met een eigen woning in Torrevieja behoort dit tot de mogelijkheden. Als jouw makelaar in Torrevieja begeleidt Makelaar Spanje je bij het aankopen van een (vakantie)woning op deze heerlijke plek
onder de zon!

_

Wonen in Torrevieja

Torrevieja staat niet bekend om haar historische of culturele bezienswaardigheden. Je komt hier simpelweg om van het goede leven te genieten! Redenen om in Torrevieja neer te strijken, zijn zon, sport en lekker eten.

la-torre-mata-3541947_1920
spain-4376862_1920
Spanje Torrevieja Zee Panorama Wolken Storm Weer
Monumento Coralista Torrevieja
Weg naar Torrevieja2
Visplek Torrevieja
Monumento Mediterraneo Torrevieja
Spanje Palmbomen Torrevieja Vakantie Zomer

Waarom Torrevieja?

Paseo_marítimo_Torrevieja

De internationale sfeer

Torrevieja heeft ongeveer 105.000 permanente bewoners, waarvan de helft bestaat uit expats. Door toeristen uit binnen- en buitenland groeit dit aantal in de zomer tijdelijk tot meer dan 650.000 inwoners. Er hangt in Torrevieja daarom een prettige, internationale sfeer. Zo bieden restaurants en winkels internationale gerechten en producten aan. Ook is het bijvoorbeeld eenvoudig medische hulp in je eigen taal te krijgen.

Het gezellige centrum

In het centrum, bij de haven en aan de boulevard hoef je je nooit te vervelen. Het stadscentrum heeft mooi geplaveide straatjes en een divers winkelaanbod. In de haven met alle vissersbootjes en privéjachten kijk je je ogen uit. Je kunt hier ook boottripjes boeken, zoals een dagtrip naar het eilandje Tabarca. En aan de boulevard kan je ten slotte lekker flaneren, borrelen en uitgaan.

De stranden

De stranden van Torrevieja zijn de beste van de Costa Blanca. Je vindt hier uitgestrekte, goudgele en witte zandstranden, zoals Playa de la Mata, maar ook duingebieden met bossen, zoals bij de urbanisatie Punta Prima.

De zoutmeren

De twee zoutmeren van Torrevieja en het nabijgelegen La Mata zijn de grootste van Europa. Die van Torrevieja is prachtig roze gekleurd door een bacterie. Volgens sommige mensen die lijden aan hartproblemen, reuma of astma hebben de zoutmeren een positief effect op hun klachten.

De markten

In Torrevieja strijkt wekelijks een van de grootste markten van Spanje neer! Ook is er dagelijks een markt met ambachtelijke producten.

De sportfaciliteiten

Sportliefhebbers zitten hier prima op hun plek. Naast de vele watersportfaciliteiten, wandel- en fietsroutes, heeft de stad een groot sportcomplex met atletiekbaan en olympisch zwembad. Ook vind je er voetbalvelden, tennisbanen en een scala aan sportscholen.

Omgeving Torrevieja

Strand Torrevieja
_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..