_

Jouw nieuwe woning in Spanje

Een woning in Spanje, om de zomervakantie in te vieren, om ’s winters in te overwinteren, of om permanent te verblijven, het kan allemaal. Spanje is een veelzijdig land en heeft daarom voor ieder wat wils. Wat je wensen ook zijn, Makelaar Spanje helpt je graag jouw droomwoning te vinden.

spain-2769294_1920

Inspiratie

spanje villa

Waar in Spanje wil jij wonen?

Spanje staat voornamelijk bekend om haar zonnige costa’s met mediterraan klimaat, maar het land heeft veel meer te bieden! Wist je dat Spanje in totaal vier klimaatgebieden kent? Het landklimaat van het binnenland kenmerkt zich door hete zomers en koude winters. In het gebergte Sierra Nevada kan je in de winter zelf skiën! Het noordwesten van Spanje heeft een zeeklimaat en hier is het over het algemeen dan ook kouder. Het beste weer heb je ten slotte op de subtropische Canarische Eilanden. Het klimaat is de voornaamste reden dat Nederlanders een woning in Spanje kopen; waar wil jij graag wonen?

Stad, strand of binnenland

Bij een woning in Spanje denk je misschien als eerste aan een huisje aan het strand, maar ook qua omgeving is Spanje veelzijdig. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen midden in een van de levendige steden te gaan wonen, zodat je volop van de Spaanse cultuur kunt genieten. Of ga juist voor een rustige buitenwijk. Veel woongebieden buiten de stad zijn ruim opgezet en de huizen beschikken er vaak over een (privé-)zwembad. In het binnenland en in de bergen vind je bovendien prachtige vrijstaande huizen en finca’s.

_

Wij gaan voor resultaat!

7Ervaren Makelaars
10000+Huizen Aanbod
2500+Huizen Verkocht
spanje villa

Hoe ziet jouw woning eruit?

Als je al zeker weet waar jouw nieuwe woning in Spanje moet staan, heb je vast ook wel een idee van hoe het eruit moet zien. Ga je voor een typisch Spaans huis, met een gekleurde gevel, een grote tuin met fruitbomen en tegeltjes aan de muur? Of wil je liever iets moderns, met grote ramen, een strakke vloer en een ruim terras? In Spanje vind je zowel karakteristieke, authentieke huizen, als nieuwbouwprojecten. Het maakt niet uit wat voor woning in Spanje je zoekt, Makelaar Spanje heeft een groot aanbod. Hierdoor wordt het vinden van jouw droomwoning heel eenvoudig!

Een woning in Spanje kopen

Het kopen van een woning in Spanje gaat anders in z’n werk dan in Nederland. Bij het kopen van een huis moet je goed weten met welke factoren je rekening moet houden en welke documenten en vergunningen vereist zijn. Voor een expat in Spanje werkt het bovendien weer net iets anders. Als je de taal (nog) niet spreekt, laat je dan goed informeren over het aankoopproces. De meeste makelaars, bankmedewerkers en notarissen spreken namelijk vaak maar gebrekkig Engels. Het is verstandig hiervoor een ervaren deskundige in de arm te nemen, iemand die je de lastige taken uit handen neemt. Dan weet je zeker dat de aankoop van jouw woning in Spanje zorgeloos verloopt.

_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..