_

Waarom Makelaar Spanje

Wij helpen je graag om jouw droom in Spanje waar te maken en dat alles in jouw eigen taal. Vanaf de zoektocht naar het eindelijke kopen of huren van een woning staat het team van Makelaar Spanje tot jouw beschikking.

We verstrekken je informatie en geven je adviezen op maat en kunnen je wegwijs maken in de vastgoedwereld in Spanje. Stap voor stap begeleiden we je in het zoek- en koopproces van een huis in Spanje. En natuurlijk ook daarna, het leven én genieten in Spanje.

Paleis van de kunst, Valencia
spain-2769294_1920

Voordelen van Makelaar Spanje

    • Netwerk van ervaren vastgoedadviseurs die je in je eigen taal begeleiden

    • Werken makelaaroverstijgend, dus het beste aanbod in heel Spanje

    • Een enthousiaste, professionele klantenbegeleiding in het hele proces

    • Kopen zonder zorgen, zonder extra kosten!

    • Een uitgebreid netwerk op het gebied van financiën, hypotheek- en juridisch advies, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc.

Wat biedt Makelaar Spanje

Makelaar Spanje kan je op een breed gebied en met een breed scala aan diensten helpen bij het zoeken en kopen van een huis in Spanje, maar ook met alles wat hier bij komt kijken. Dus niet alleen de aankoopbegeleiding, maar ook financieel en juridisch advies. En als dat allemaal goed is afgerond, dan zul je al dan niet permanent in Spanje verblijven. Ook dan komt er veel op je af waar je hulp bij nodig hebt. Wat denk je van woningbeheer, zwembad- en tuinonderhoud, kleine klusjes of grote renovaties? Ook hierbij kunnen we je vaak op weg helpen. Tenslotte is het handig om ook ter plekke te weten waar je heen kunt voor goede scholen, ziekenhuizen met Nederlandstalige artsen of een supermarkt met Nederlandse producten.  Hieronder vind je in hoofdlijnen de diensten die wij je als Makelaar Spanje kunnen aanbieden.

Koopadvies Spanje

Je wilt een huis kopen in Spanje, maar hoe begin je?  Krijg hier gratis advies over hoe te starten en de mogelijkheden, ook advies op maat!

Aankoopbegeleiding

Koopbegeleiding

Als je weet waar en wat je wilt kopen, kun je aan de slag. We zijn ter plekke om je te begeleiden. Hier is wat we  doen.

Financieel advies

Financieel advies

Wat zijn de spelregels voor een hypotheek in Spanje? Hier vind je financieel op maat, specifiek voor jouw situatie.

Juridisch advies

Juridisch advies

Het kopen van een huis in Spanje is een spannende aangelegenheid. Wil je zorgeloos aankopen, laat je dan juridisch begeleiden en koop met een advocaat.

Woningbeheer Spanje

Woningbeheer

En dan heb je je huis en zal er het nodige aan onderhoud en beheer nodig zijn. Denk aan tuin, zwembad, schoonmaak en andere klussen.

Overige Services

Overige Services

Uiteraard komt er meer kijken bij het kopen van een huis in Spanje. We bieden ook hulp bij o.a. emigreren, een bedrijf starten, school advies, ziekenhuizen…

_

Neem contact op en maak je dromen waar!