_

Ultiem ontspannen in je chalet

Spanje is onder Nederlanders een van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Vooral in de zomer trekken we massaal naar het zuiden van Europa om van de zon te genieten. Het klimaat in met name Zuid-Spanje maakt het land het gehele jaar door een aantrekkelijke verblijfplaats. Door een chalet in Spanje te kopen, verzeker jij je van een permanente vakantiestek onder de zon.

Inspiratie

chalet

Wat is een chalet?

Met de term ‘chalet’ worden oorspronkelijk de houten woningen in bergachtige gebieden als de Alpen bedoeld. Tegenwoordig worden veel vrijstaande (vakantie)woningen, zoals bungalows en gelijkvloerse woningen, chalets genoemd. Chalets zijn er in alle soorten en maten: van kleine, romantische chalets met twee slaapkamers, tot grote, luxueuze, gelijkvloerse woningen met meerdere slaapkamers, badkamers en een privé zwembad. Je kunt zelf permanent in een chalet gaan wonen, of een chalet in Spanje als investering kopen. Zeker in de toeristische gebieden is het financieel aantrekkelijk om een chalet voor te verhuren aan vakantiegangers.

Waar in Spanje staat jouw chalet?

De grote steden zijn vaak dichtbevolkt en de stadscentra kennen veel hoogbouw. Daarom vind je chalets meestal in de buitenwijken, in dorpjes of op het platteland van Spanje. Aan de Spaanse costa’s liggen veel gezellige badplaatsen waar je op zoek kunt gaan naar een mooi chalet. De Costa de la Luz en de Costa Cálida kennen bijvoorbeeld een hoogbouwverbod, waardoor je hier meer kans maakt een chalet in de buurt van het strand te vinden. Ook op de Canarische eilanden zijn chalets een populair type accommodatie.

chalet

Chalet in Spanje

Als je op zoek gaat naar een chalet in Spanje, kom je er al gauw achter dat allerlei soorten woningen en accommodaties met deze term worden aangeduid. Zowel eenvoudige bungalows als luxe villa’s worden chalets genoemd. Bepaal daarom van te voren goed je budget en overige eisen, zodat je het grote aanbod eenvoudig kunt beperken. Makelaar Spanje helpt je jouw wensen op een rijtje te zetten en informeert je over de mogelijkheden voor jouw eigen chalet in Spanje.

_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..