_

De Spaanse droom: een villa in Spanje

Wie zijn hart in Spanje verloren is, heeft er vast wel eens van gedroomd: een eigen villa in Spanje. Of je je nu permanent in Spanje gaat vestigen, of er enkel komt overwinteren, het is heerlijk om er je eigen plek te hebben. In een villa in Spanje vind je alle luxe, ruimte en comfort om volledig tot rust te komen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!

Inspiratie

villa spanje

Villa in Spanje kopen of huren?

Als je nog niet weet hoelang je in Spanje blijft wonen, of waar je precies wil wonen, dan is het huren van een villa de beste optie. Zo kan je in alle rust uitzoeken of Spanje echt iets voor jou is en zo ja, op welke plek jij je het meeste thuis voelt. Weet je al precies wat je wil? Dan kan je overwegen een villa in Spanje te kopen. Je kunt het dan helemaal naar jouw smaak verbouwen en inrichten, of zelfs compleet nieuw naar eigen ontwerp laten bouwen. De maandlasten zijn over het algemeen lager dan wanneer je een villa huurt. Uiteraard ben je wel zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de eventuele toekomstige verkoop. Zelfs als je niet permanent in Spanje woont, kan het kopen van een villa in Spanje een slimme keuze zijn. Je kunt er namelijk flink wat extra inkomsten mee genereren door het aan vakantiegangers te verhuren als je er zelf niet bent.

Waar in Spanje staat jouw villa?

Afhankelijk van je wensen, is het belangrijk verschillende locaties tegen elkaar af te wegen. Naast je budget is de functie van jouw villa in Spanje ook van invloed op de locatie. Wil je de villa als vakantiestek gaan gebruiken, dan zit je misschien wel het liefst aan een van de costa’s in Zuid-Spanje. Emigreer je permanent naar Spanje, dan woon je wellicht rustiger in een minder toeristische omgeving. Ook werkmogelijkheden, faciliteiten, bereikbaarheid, en de verbinding met Nederland kunnen belangrijke punten van overweging zijn. Locaties waar je prachtige villa’s vindt, zijn:

  • De eilanden: De Balearen staan bekend om de prachtige, luxe woningen die geliefd zijn onder de jetset van Europa. Op de Canarische eilanden is het aanbod minder groot, maar minstens zo aantrekkelijk. De prijzen liggen hier ook een stuk lager. De eilanden hebben wel hun beperkingen wat betreft faciliteiten, bereikbaarheid en werkgelegenheid.
  • De Costa del Sol: Door het prachtige weer en de heerlijke stranden is de Costa del Sol de perfecte plek voor een zonnige villa in Spanje. Hier vind je bovendien de beste golfbanen van het land. In de steden aan de kust en in het binnenland is ten slotte meer werkgelegenheid dan op de eilanden.
  • Rondom de grote steden: Zowel Barcelona als Madrid hebben een grote aantrekkingskracht op liefhebbers van luxe. Rondom deze steden vind je dan ook prachtige vrijstaande huizen. Beide steden zijn niet goedkoop, maar hier heb je dan ook het beste van twee werelden: rust, ruimte en luxe enerzijds, en het bruisende stadsleven anderzijds.
villa spanje

Vind jouw villa in Spanje

De opties voor een villa in Spanje zijn eindeloos. Als je niet goed weet waar je moet beginnen, schakel dan Makelaar Spanje in. Wij helpen je jouw wensen op een rijtje te zetten en overzicht in het aanbod te creëren. Zo vind jij vast en zeker jouw droomvilla in Spanje.

_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..