_

Dé Nederlandse makelaar in Spanje

Op zoek naar een geschikte Nederlandse makelaar in Spanje? Spannend! Een huis kopen in het buitenland, dat is over het algemeen al een avontuur op zich. Hoe fijn zou het zijn als je deze makelaar ook gewoon kunt verstaan. Geen onduidelijkheden door een taalbarrière, gewoon lekker recht voor zijn raap op zijn Nederlands. Wij helpen je graag een handje bij het vinden van je droomhuis. Klaar voor deze grote stap? Laat dé Nederlandse Makelaar in Spanje jou helpen!

Inspiratie

costa brava

Op zoek naar een makelaar in Spanje? Zoek niet verder!

Al zoekend op internet kom je een wirwar van aanbieders tegen van vastgoed in Spanje. De markt hier in Spanje werkt ook anders dan in Nederland of België. We kennen hier geen exclusiviteit, waardoor er veel aanbieders zijn die hetzelfde aanbieden. Je ziet door de bomen het bos niet meer…. laat het je er zeker niet van weerhouden om een huis te kopen.

 

Makelaar Spanje is een netwerk van Nederlandstalige makelaars gevestigd in heel Spanje met jarenlange ervaring. Echte lokale experts. Kortom, een betrouwbaar netwerk met keuze uit het beste huizenaanbod in Spanje. 

Waarom een Nederlandse makelaar inschakelen?

Een huis kopen is niet niets. Daar komt een heleboel bij kijken, helemaal als dit huis niet in Nederland staat, maar in Spanje. Hoe fijn is het dan als iemand met kennis van zaken je een beetje wegwijs kan maken? In je eigen taal. Met onze jarenlange ervaring staat Makelaar Spanje graag voor je klaar. We begeleiden je van A tot Z en helpen je binnen no-time aan jouw droomhuis in Spanje. Nog bezig met oriënteren? Laat Makelaar Spanje je helpen bij het zetten van de volgende stap! Een makelaar kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Maak gauw een (bel-)afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden passend bij je budget en wensen. Makelaar Spanje beschikt over een betrouwbaar netwerk en dat heeft geleid tot een aanbod van duizenden verschillende huizen in Spanje. De kans dat je ergens anders een geschikter huis tegenkomt is dan ook klein.

villa

Laat je huizenjacht slagen

Zie je bij de zoektocht naar jouw droomhuis door de bomen het bos niet meer? Logisch! Het huizenaanbod in Spanje is de laatste jaren flink gegroeid. Schakel een Nederlandse makelaar in om je te helpen bij deze lastige zoektocht. Makelaar Spanje weet als geen ander de connecties te vinden en zal er alles aan doen om je alleen het aanbod te laten zien wat aan jouw wensen voldoet. Vertel ons je wensen en we helpen je met alle liefde zoeken naar het perfecte onderkomen. Of je nou op zoek bent naar een oude finca, een appartement of een moderne nieuwbouwvilla, Makelaar Spanje laat de zoektocht slagen!

Schakel naast een Nederlandse makelaar ook een ‘abogado’ in

Een wat? Een abogado betekent in Spanje niets meer dan een advocaat. Dit klinkt misschien wat heftig, maar naast een (Nederlandse) makelaar in Spanje doe je er tijdens je huizenjacht in Spanje goed aan om ook een advocaat in te schakelen. Deze advocaat controleert of er geen addertjes onder het gras zitten zoals openstaande schulden, een andere juridische eigenaar of een verkeerde bouwvergunning. Een advocaat kan naast de makelaar in Spanje dus enorm veel betekenen bij de aanschaf van jullie droomwoning. Ook hierbij kunnen we je in contact brengen met Nederlandstalige gespecialiseerde vastgoed advocaten in Spanje. Kopen zonder zorgen!

_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..