_

Jouw Makelaar in Zuid-Spanje

Een (tweede) woning in Zuid-Spanje is voor veel Nederlanders een droom. Onder Zuid-Spanje worden over het algemeen de autonome regio’s Andalusië, Murcia en de zuidelijke helft van Valencia verstaan. Deze gebieden hebben namelijk de meeste zonuren per jaar, waardoor je ook in de winter vrijwel altijd verzekerd bent van zon. Het is hierdoor de ideale plek om aan de koude, Nederlandse winters te ontsnappen. Via Makelaar Spanje vind jij jouw (tweede) woning in Zuid-Spanje onder de Spaanse zon.

Of je nu graag in een bruisende Spaanse stad woont, aan een van de zonnige costa’s, of in een authentiek dorpje in de bergen, Makelaar Spanje helpt je graag bij het vinden van jouw droomhuis. Het woningaanbod in Zuid-Spanje is ontzettend gevarieerd en voor ieder budget is een passende woning te vinden. Door het ruime aanbod van vastgoed in Zuid-Spanje, maakt Makelaar Spanje jouw zoektocht naar een droomhuis heel eenvoudig!

_

Wonen in Zuid-Spanje

Dorp zuid spanje
Artisjokken, zuid spanje
Nerja beach surrounded by the Sierra de Almijara mountains
zonsondergang zuid spanje
Zuid-Spanje- toren, palmboom
fort, zuid spanje
Palacio Episcopal de Málaga
SONY DSC

                                              Costa’s in Zuid-Spanje

strand, gran canaria

De costa’s in Zuid-Spanje zijn de Costa de la Luz, de Costa del Sol, de Costa Tropical, de Costa de Almería, de Costa Cálida en de Costa Blanca. Deze kuststreken hebben allemaal hun eigen charme en bieden voor ieder wat wils. Zo zijn de Costa Blanca en Costa del Sol de meest populaire bestemmingen voor toeristen en expats. Hier vind je bruisende steden en badplaatsen met gezellige boulevards, ‘chiringuitos’ (strandtentjes) en veel faciliteiten. De Costa de la Luz, Costa Tropical en Costa Cálida zijn daarentegen nog relatief onontdekt gebleven en worden omringd door mooie natuurgebieden. De Costa de Almería heeft zelfs een eigen lagune! Jouw makelaar in Zuid-Spanje kan je verder informeren over de verschillen tussen regio’s.

Andalusië

Het binnenland van Zuid-Spanje behoort grotendeels tot de grootste provincie van het land: Andalusië. Als je niet dichtbij de kust wil wonen, of graag uitstapjes maakt, heeft deze regio veel te bieden.

 

De historische steden Sevilla, Córdoba en Granada, en het plaatsje Ronda zijn bijzonder mooi. Sporen van zowel de Romeinse als Moorse geschiedenis van Andalusië zijn hier volop bewaard gebleven. Hier heb je bovendien de mogelijkheid je in het typische Spaanse stadsleven onder te dompelen.

 

Veel ‘typisch Spaanse’ dingen, zoals tapas, de flamenco, en stierenvechten komen namelijk oorspronkelijk uit Andalusië!

zuid spanje stad
_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..