_

Altijd al een huis willen kopen in Spanje?

Veel Nederlanders hebben het kopen van een huis in Spanje als grote droom. Maar voor velen blijft het ook bij een droom. Bijvoorbeeld door de angst dat een huis kopen in Spanje heel lastig of risicovol is. Het kost misschien inderdaad even wat tijd om je te verdiepen in de woningmarkt in Spanje, maar met behulp van een Nederlandse makelaar kan ook jij je Spaanse droom in vervulling laten gaan. Makelaar Spanje helpt je jouw droomwoning te vinden en begeleidt je tijdens het aankoopproces. Zo ben je altijd goed voorbereid en koop je zonder problemen een prachtig huis onder de Spaanse zon.

Inspiratie

De voor- en nadelen


Als jij overweegt een huis te kopen in Spanje, heb je vast al over de voor- en nadelen nagedacht. De bekendste voordelen van wonen in Spanje zijn – uiteraard – het mooie weer, de relaxte cultuur en het relatief goedkope levensonderhoud. Het is momenteel bovendien extra interessant te kopen, omdat de hypotheekrente historisch laag staat. Ook is de wetgeving rondom het afsluiten van hypotheken in Spanje recentelijk ten voordele van de koper gewijzigd.

Waarom wil jij een huis kopen in Spanje?

Voordat je op zoek gaat naar een woning in Spanje, is het verstandig een doel op te stellen. Koop je de woning alleen voor jezelf, om (semi)permanent in te gaan wonen? Of ben je van plan het huis (deels) voor de verhuur te kopen? Afhankelijk van jouw antwoord op deze vragen, stel je waarschijnlijk hele andere eisen aan de woning. Niet elke woning is namelijk even lucratief te verhuren. Ook moet je je afvragen of je van plan bent het huis jarenlang in eigen bezit te houden, of het snel weer met winst te verkopen. De ene woning vormt namelijk wel een goede investering, maar de andere niet. Ook zijn sommige steden of gebieden in Spanje geschikter voor investeringen in vastgoed dan andere.

_

Wij gaan voor resultaat!

50+Ervaren Makelaars
10000+Huizen Aanbod
2500+Huizen Verkocht
villa

Wat en waar?

Op basis van jouw wensen is het noodzakelijk na te denken over het soort woning dat je wil kopen. Ook heb je ongetwijfeld een voorkeur voor een bepaalde regio of plaats. Appartementen of chalets in de buurt van de kust doen het bijvoorbeeld goed als vakantiewoning. Maar als je zelf permanent in Spanje gaat wonen, wil je misschien wel een gezellig rijtjeshuis of een vrijstaande villa. En voor wie rust en ruimte op het platteland zoekt, is een boerderij of finca perfect. De verschillende grote Spaanse steden, bruisende badplaatsen en zonnige costa’s hebben allemaal een ander karakter. Op deze website hebben we hierover zoveel mogelijk informatie verzameld, maar voor een persoonlijk advies kun je altijd bij Makelaar Spanje terecht.

Huis kopen in Spanje

Je hoeft echt geen expert op het gebied van vastgoed in Spanje te zijn om een huis in Spanje te kunnen kopen. Wel is het aan te raden een betrouwbare, Nederlandstalige makelaar in te schakelen. De meeste Spaanse makelaars spreken namelijk maar gebrekkig Engels. Ook kunnen ze je niet op de verschillen met Nederland wijzen. Neem gerust vrijblijvend contact op met Makelaar Spanje. Wij geven je graag meer informatie over kopen in Spanje. Ook kan je via ons en de Nederlandse makelaars die bij ons aangesloten zijn in vrijwel heel Spanje een huis kopen!

_

Wij bieden

professionele hulp

van A tot Z

Zoeken

Zoeken
Zoek je droomhuis in Spanje?
Wij helpen je op weg!
Met onze gratis zoekservice!
Meer info

Kijken

Kijken
Je droomhuis gevonden?
Ontdek onze tips.
En ga kijken in Spanje.
Meer info

Kopen

Kopen
Een huis kopen in Spanje?
Dat werkt net even wat anders.
Wij helpen je graag.
Met professionele begeleiding.
Meer info

Wonen

Wonen
Veel mensen gaan naar Spanje.
Wonen in Spanje is genieten.
Wij vertellen je graag waarom.
En waar je het beste kan wonen.
Meer info

Neem contact op en maak je dromen waar!

Tips van onze makelaars in Spanje

Nederlandse vs. Spaanse makelaars: wat zijn de verschillen?

Overweeg je een (tweede) woning in Spanje te kopen of te huren? Dan is het verstandig een betrouwbare makelaar in … Lees meer..

Op zoek naar een woning in Spanje? Zo vind je de juiste makelaar

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje, is het je vast al opgevallen dat veel woningen door … Lees meer..

8 voordelen van wonen in Spanje

Wonen in Spanje is voor velen een sprookje.  Mensen willen vaak wel, maar twijfelen omdat ze taal niet goed spreken … Lees meer..